ZGLOBOVI I MIŠIĆI 

PURESSENTIEL® MUSCLES & JOINTS

Topli oblozi za donji dio leđa

S 14 eteričnih ulja pomažu u opuštanju i ublažvanju napetosti i ukočenosti.

Pakiranje: 2 obloga u pakiranju

Pojedinosti o proizvodu:

Puressentiel topli oblozi za donji dio leđa opuštaju, umiruju i olakšavaju napetost u  donjem dijelu leđa zahvaljujući svom obliku dizajniranom za prianjanje na donji dio leđa.

  • POMAŽU U SMANJENJU: ukočenosti i napetosti donjeg dijela leđa te opuštanju zategnutih zona.
  • DUGUOTRAJNI OSJEĆAJ GRIJANJA: nakon što se flaster zaljepi, pruža ugodnu, intenzivnu i dugotraju toplinu na tretiranom području za opuštanje mišića i zglobova zahvaljujući aktivnim sastojcima.
  • PRILOGOĐAVA SE SVAKOM POKRETU: Prianjajući, fleksibilni i diskretni, bez mirisa te se može rezati na željene dimenzije.
  • 100% PRIRODNI SASTOJCI IZ ORGANSKOG UZGOJA: inovativna formula kombinirajući 14 eteričnih ulja (kajuput, rimska kamilica, klinčić, eukaliptus – Eucalyptus globulus, zimzelen, borovica, lavandin grosso, slatki mažuran, paprena metvica, niauli, muškatni orah, bijeli bor, ružmarin cineol, terpentin) i kajenske paprika.
  • 8 SATI BEZ ODLJEPLJIVANJA
  • Od 15+ godina.
Upotreba:

Topli oblozi za donji dio leđa primjenjuju se na zdravu, suhu i nemasnukožu. Ne smije se primjenjivati na rane, osjetljivu kožu, lice, iritiranukožu, sluznicu, a pogotovo nakon uklanjanja dlaka ili brijanja. Izbjegavati nanošenje na područja tijela koja su nedostupna (uska odjeća, unutarnji pregib lakta, iza koljena, itd.).

2 trake na poleđini obloga olakšavaju aplikaciju:

  1. Počnite s aplikacijom obloga tako da ga postavite na sredinu područja donjeg dijela leđa. Ukloniti prvu zaštitnu traku [1], počevši od sredine i odljepljivati od vrha prema dolje. Zalijepiti oblog na kožu i postepeno micati zaštitnu traku.
  2. Ponoviti postupak za drugu zaštitnu traku.
    Upozorenje! Ne micati obje zaštitne trake odjednom jer se strane obloga mogu zalijepiti jedna za drugu. Ako se aplicira na kožu s dlakama, oblog će se lakše ukloniti pod mlazom tuša (voda ne smije biti prevruća; idealna je voda sobne temperature)

OTVARATI OD SREDINE

Upozorenja

Ne preporučuje se djeci mlađoj od 15 godina, trudnicama i dojiljama, te osobama koje pate od konvulzija ili epileptičnih napadaja.

Ne koristiti u slučaju alergija na salicilate ili na jedan od sastojaka.

Držati van dosega djece.

Napomena

Oblog pruža osjećaj topline čiji intenzitet i trajanje ovise o individualnoj toleranciji i potencijalno može uzrokovati manje lokalizirano crvenilo kože. Ako se pojavi osjećaj gorenja, iritacija kože ili alergija, odmah ukloniti oblog.

Ne nositi dulje od 8 sati.

Sastojci:

RUBBER LATEX, HYROGENATED ROSIN, LANOLIN, ZINC OXIDE, SECALE CEREALE SEED FLOUR BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CAPSICUM
FRUTESCENS RESIN, TURPENTINE, DI-T-BUTYL HYDROKSYPHENYLAMINO BISCOTYLTHIOTRIAZINE (ANTIOXIDANT INDISPENSABLE), MELALEUCA LEUCADENDRON CAJUPUTI LEAF OIL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, MENTHA PIPERITA OIL, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MYRISTICA FRAGRANS KERNEL OIL, ORIGANUM MAJORANA FLOWER OIL, JUNIPERUS COMMUNIS WOOD OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, EUGENOL*, GEREANIOL*.

*Prirodno prisutni u eteričnim uljima.

Usredotočite se na sastojke

Camomille romaine
chamomilla recutita flower extract
Eucalyptus globuleux
eucalyptus globulus
Gaulthérie
gaultheria procumbens (wintergreen)
Niaouli
melaleuca viridiflora
Menthe poivrée
mentha x piperita

Muscles & Joints Gel za mišiće i zglobove s 14 eteričnih ulja

Gel za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima s trenutnim i dugotrajnim učinkom.

Pakiranje: 60 ml

Muscles & Joints Masažni roller s 14 eteričnih ulja

Masažni roller s 14 eteričnih ulja preporučuje se sportašima i ljudima s bolovima u mišićima za ublažavanje bolova nakon sportskih i svakodnevnih fizičkih napora.

Pakiranje: 75 ml

Muscles & Joints Pure heat masažni roller s dugotrajanim osjećajem topline

Roller pomaže u otklanjanju ukočenosti i napetosti pružajući trenutačni i dugotrajni osjećaj topline.

Pakiranje: 75 ml

Muscles & Joints Pure heat gel za mišiće i zglobove

Pure Heat Gel za mišiće i zglobove s dugotrajanim osjećajem topline. Ublažava bolove u mišićima i zglobovima s trenutnim i dugotrajnim učinkom.

Pakiranje: 80 ml