ZGLOBOVI I MIŠIĆI

PURESSENTIEL® MUSCLES & JOINTS

Pure heat gel za mišiće i zglobove

*Gel za mišiće i zglobove s dugotrajanim osjećajem topline

Ublažava bolove u mišićima i zglobovima s trenutnim i dugotrajnim učinkom.

Tuba, 80 ml

Pojedinosti o proizvodu:

Pure heat gel preporučuje se za uporabu u slučajevima ukočenosti i bolne napetosti (bolovi u leđima, kontrakcije, sagibanje…). Idealno za masažu, potiče opuštanje mišića i trenutno opušta velika područja (leđa, ruke, bedra).

Učinkovitost testirana i potvrđena pod nadzorom dermatologa i fizioterapeuta:

  • UGODNI OSJEĆAJ TOPLINE KOJI TRAJE DO 2H*
  • TRENUTAČAN OSJEĆAJ OLAKŠANJA: ugodan i intenzivan učinak grijanja. Pomaže u smirivanju ukočenosti i napetosti. Preporuča se sportašima, osobama koje pate od bolova u mišićima i zglobovima.
  • UČINKOVITO OPUŠTANJE: Kombinacija masaže i 14 eteričnih ulja s opuštajućim mirisima prirodno je učinkovita za olakšavanje i opuštanje te pruža trenutačni intenzivan osjećaj topline.
  • INOVATIVNA FORMULA: 97,6% prirodna formula koja sadrži fito-aromatičnu mješavinu 14 eteričnih ulja i dva biljna ekstrakta – arnike i vražje kandže.
  • NEMASNO I NELJEPLJIVO

*Kliničko ispitivanje o učinkovitosti i zadovoljstvu provedeno je na 40 ispitanika nakon perioda korištenja od 14 i 28 dana. Osjećaj topline može varirati između ispitanika.

Upotreba:

Za odrasle i djecu stariju od 15 godina.

Nanesite do 1,2 g gela dnevno na zahvaćeno područje. Ne prekoračiti 1,2 g dnevno. Prstima primijeniti pritisak na zahvaćeno područje i masirati od 1 do 10 minuta jedanput na dan za smanjenje boli. Operite ruke nakon uporabe.

Upozorenja:

Koristiti samo kad je to potrebno. Samo za odrasle osobe. Ne preporučuje se za korištenje kod trudnica i dojilja. Ne koristiti u slučaju alergija na salicilate ili jedan od sastojaka. Ne koristiti zajedno s lijekovima za razrjeđivanje krvi osim u slučaju medicinske indikacije. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicama. U slučaju kontakta isprati biljnim uljem. Ne koristiti na oštećenoj koži. Ne nanositi na lice. Čuvati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku uporabu. U slučaju nelagode, prestati s korištenjem.

Kako bi se očuvao okoliš, naše pakiranje je tiskano koristeći tintu biljnog podrijetla na obnovljivom kartonu proizašlom iz održivo upravljanih šuma. Ako ga bacite, molimo vas sjetite se reciklirati!

Sastojci:

EOBBD – Botanički i biokemijski definirana eterična ulja. Inovativna formula 97,6 % prirodnog podrijetla koja sadržava fitoaromatsku smjesu 14 eteričnih ulja (kajeput, rimska kamilica, klinčić, eukaliptus – Eucalyptus globulus, zimzelen, borovica, lavandin grosso, slatki mažuran, paprena metvica, niauli, muškatni orah, bijeli bor, ružmarin cineol, terpentin) i dva biljna ekstrakta, arnike i vražje kandže.

Bez bojila – bez sintetičkih mirisa – bez mineralnih ulja. Nemasno i neljepljivo.

Usredotočite se na sastojke

Camomille romaine
chamaemelum nobile
Clou de girofle
eugenia caryophyllus
Pin sylvestre
pinus sylvestris
Gaulthérie
gaultheria procumbens (wintergreen)
Romarin à cinéole
Rosmarinus officinalis cineoliferum

Muscles & Joints Gel za mišiće i zglobove s 14 eteričnih ulja

Gel za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima s trenutnim i dugotrajnim učinkom.

Pakiranje: 60 ml

Muscles & Joints Masažni roller s 14 eteričnih ulja

Masažni roller s 14 eteričnih ulja preporučuje se sportašima i ljudima s bolovima u mišićima za ublažavanje bolova nakon sportskih i svakodnevnih fizičkih napora.

Pakiranje: 75 ml

Muscles & Joints Pure heat masažni roller s dugotrajanim osjećajem topline

Roller pomaže u otklanjanju ukočenosti i napetosti pružajući trenutačni i dugotrajni osjećaj topline.

Pakiranje: 75 ml

Muscles & Joints Pure heat gel za mišiće i zglobove

Pure Heat Gel za mišiće i zglobove s dugotrajanim osjećajem topline. Ublažava bolove u mišićima i zglobovima s trenutnim i dugotrajnim učinkom.

Pakiranje: 80 ml