ZGLOBOVI I MIŠIĆI 

PURESSENTIEL® MUSCLES & JOINTS

Masažni roller za mišiće i zglobove s dugotrajanim osjećajem topline

Roller pomaže u otklanjanju ukočenosti i napetosti pružajući trenutačni i dugotrajni osjećaj topline.

Pakiranje: Roll-on, 75 ml

Pojedinosti o proizvodu:

Puressentiel Pure Heat masažni roller svojom dugotrajnom toplinom i kuglicom za masažu pomaže u ublažavanju ukočenosti i napetosti te pruža opuštajuću samomasažu za rasterećenje lokaliziranih područja (vrat, ramena, koljena, listovi…). Idealan prije same tjelovježbe ili sporta.

Učinkovitost testirana i potvrđena pod nadzorom dermatologa i fizioterapeuta:
  • UGODNI OSJEĆAJ topline koji traje do 2h*
  • TRENUTNI OSJEĆAJ OLAKŠANJA: masažna kugla omogućuje učinak akupresure koja oponaša duboke tehnike masaže te tako omogućujući izravno i ciljano djelovanje na bolna područja i opuštanje mišića.
  • UČINKOVITO OPUŠTANJE: Kombinacija masaže i 14 eteričnih ulja s opuštajućim mirisima prirodno je učinkovita za olakšavanje i opuštanje te pruža trenutačni intenzivan osjećaj topline.
  • INOVATIVNA FORMULA: 97,6% prirodna formula koja sadrži fito-aromatičnu mješavinu 14 eteričnih ulja i dva biljna ekstrakta – arnike i vražje kandže.
*Kliničko ispitivanje o učinkovitosti i zadovoljstvu provedeno je na 40 ispitanika nakon perioda korištenja od 14 i 28 dana. Osjećaj topline može varirati između ispitanika.
Upotreba:

Za odrasle i djecu stariju od 15 godina.

Dobro protresti prije uporabe. Nanijeti na zahvaćeno područje koristeći maksimalno 20 kružnih pokreta masažnom kuglicom. Prstima primijeniti pritisak na zahvaćeno područje i masirati od 1 do 10 min jedanput na dan za smanjenje boli. Operite ruke nakon uporabe. Ne prekoračiti 20 kružnih pokreta masažnom kuglicom dnevno.

Mjere opreza

Koristiti samo kad je to potrebno. Samo za odrasle osobe. Ne preporučuje se za korištenje kod trudnica i dojilja. Ne koristiti u slučaju alergija na salicilate ili jedan od sastojaka. Ne koristiti zajedno s lijekovima za razrjeđivanje krvi osim u slučaju medicinske indikacije. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicama. U slučaju kontakta isprati biljnim uljem. Ne koristiti na oštećenoj koži. Ne nanositi na lice. Čuvati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku uporabu. U slučaju nelagode prestati s korištenjem.

Sastojci:

EOBBD – Botanički i biokemijski definirana eterična ulja. Inovativna formula 97,6 % prirodnog podrijetla koja sadržava fitoaromatsku smjesu 14 eteričnih ulja (kajeput, rimska kamilica, klinčić, eukaliptus – Eucalyptus globulus, zimzelen, borovica, lavandin grosso, slatki mažuran, paprena metvica, niauli, muškatni orah, bijeli bor, ružmarin cineol, terpentin) i dva biljna ekstrakta, arnike i vražje kandže.

Bez bojila- bez sintetičkih mirisa- bez mineralnih ulja. Nemasno i neljepljivo.

Usredotočite se na sastojke

Camomille romaine
chamomilla recutita flower extract
Eucalyptus globuleux
eucalyptus globulus
Gaulthérie
gaultheria procumbens (wintergreen)
Niaouli
melaleuca viridiflora
Menthe poivrée
mentha x piperita

Muscles & Joints Gel za mišiće i zglobove s 14 eteričnih ulja

Gel za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima s trenutnim i dugotrajnim učinkom.

Pakiranje: 60 ml

Muscles & Joints Masažni roller s 14 eteričnih ulja

Masažni roller s 14 eteričnih ulja preporučuje se sportašima i ljudima s bolovima u mišićima za ublažavanje bolova nakon sportskih i svakodnevnih fizičkih napora.

Pakiranje: 75 ml

Muscles & Joints Pure heat masažni roller s dugotrajanim osjećajem topline

Roller pomaže u otklanjanju ukočenosti i napetosti pružajući trenutačni i dugotrajni osjećaj topline.

Pakiranje: 75 ml

Muscles & Joints Pure heat gel za mišiće i zglobove

Pure Heat Gel za mišiće i zglobove s dugotrajanim osjećajem topline. Ublažava bolove u mišićima i zglobovima s trenutnim i dugotrajnim učinkom.

Pakiranje: 80 ml